Veja Urca
Veja Urca

Lage sneakers

Veja Urca Lage sneakers - wit

159,99
v.a. 159,99
Kies je maat
40 laatste!
41 laatste!
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Veja Urca
Artikelnummer 1111119810-20

Veja Urca heren sneaker

Het Franse merk Veja is met zijn innovatieve materialen zeer duurzaam. De moderne modellen passen perfect in het huidige straatbeeld.

Uitgevoerd in PU-imitatieleer op basis van katoen, maizena en castorolie. Dit geeft dezelfde structuur als leer en is een duurzamer alternatief dan synthetische imitatieleren.

Gevoerd met textiel gemaakt van gerecyclede materialen. De gewatteerde enkelkrrag en hielkap bieden een comfortabel draaggevoel.

Voorzien van een stevig EVA-voetbed welke tevens uitneembaar is zodat eigen zolen ook gebruikt kunnen worden.

Afgewerkt met een rubberen loopzool met uitstekende grip. Het rubber wordt gewonnen in het Amazone-gebied op plantages die doen aan regeneratieve landbouw.

Artikel
1111119810-20
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
hakvorm
Platte zool
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces en gemaakt met gerecycled materiaal
Neus
Rond
Dit Franse merk is opgericht in 2005 en het toonbeeld van duurzaamheid. Niet alleen door de duurzame en verantwoord geproduceerde grondstoffen, zoals verantwoord geproduceerd leer en imitatieleer op basis van katoen die een kleinere impact op de natuur hebben. Maar ook door hun Fair Trade mentaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met dit uitgangspunt bieden zij een eerlijke prijs voor producten en arbeid en timmeren zij aan de weg naar een groenere productie in de modewereld. De schoenen hebben een moderne en minimalistische uitstraling waardoor je ze makkelijk combineert met al je looks, casual of formeel.

Laden..