Ecco Off-Road
Ecco Off-Road

Lage sneakers

Ecco Off-Road Lage sneakers - multi

169,99
v.a. 169,99
Kleur: multi
Kies je maat
37 uitverkocht
Ontvang melding
38
39
40 laatste!
41
42 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ecco Off-Road
Artikelnummer 1211119220-99

Ecco Off-Road dames wandelschoen

Hou jij van een flinke wandeling dan zijn deze Offroad wandelschoenen van Ecco de perfecte keuze.

Uitgevoerd in premium nubuck wat met de waterbesparende DriTan-technologie geproduceerd is in de leerlooierijen van Ecco.

Gevoerd met mesh-textiel wat door de goede vocht- en water afvoerende werking de voeten en schoenen droog en fris houdt.

Voorzien van een anatomisch gevormde tussenzool met ECCO FLUIDFORM-tussenzool. Dit zorgt voor optimale ondersteuning en hoog comfort. Het voetbed is tevens uitneembaar wat de schoen geschikt maakt voor eigen steunzolen.

Dankzij de Receptor-technologie in de rubberen loopzool ervaar je uitstekende stabiliteit en dynamische ondersteuning bij iedere stap.

Artikel
1211119220-99
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Multi
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Nubuck en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
ECCO is in 1963 opgericht in Denemarken al en jaren één van de grootste merken in de schoenenbranche. Van outdoor tot gekleed is ECCO van alle markten thuis. Zij zijn trots op hun Deense nalatenschap en staan voor vakmanschap en innovatie. De schoenen van Ecco zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun eigen leerlooierijen is ECCO de enige grote schoenenfabrikant die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Met verantwoorde productiemethodes zetten zij een grote stap vooruit naar een groenere toekomst. De nieuwste technologieën bieden daarnaast een nieuwe ervaring van wat een schoen hoort te zijn. Zo staat de ontwikkeling naar de perfecte schoen bij ECCO nooit stil.
Ecco

Laden..